ALI-BABA AFHAAL EN BEZORGCENTRUM BERGEN OP ZOOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali-Baba Afhaal en Bezorgcentrum Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 19:44 Lekker eten, vriendelijke bezorging. Doorlooptijd bezorging mag van mij wat korter.
28 nov 2022 om 9:22 Eten was koud
25 nov 2022 om 19:50 Eten was goed maar die bezorger was heel laat bij ons. En daarom vind ik 4 euro bezorgkosten assosiaal
24 nov 2022 om 20:30 super net als altijd
24 nov 2022 om 19:57 Iets later dan gewend bezorgd. Eten was weer super lekker. Hadden 3 pizza’s
21 nov 2022 om 23:12 Friet was koud. Pita broodje hard en smakeloos
14 nov 2022 om 19:45 Was lekker en op tijd bezorgd
13 nov 2022 om 16:20 Kapsalon was supper lekker.
1 nov 2022 om 7:43 I live 5 minutes far. Normally was fast but I had to call an hr and 30 minutes later to see where my food was. 2 hr and sum later it came. My family had to go so they did not get to eat and i had to throw it away.
26 okt 2022 om 21:14 Ik merk vooruitgang, beleg was al iets beter dan de voorgaande pizza’s. Het is niet gemakkelijk om de vorige eigenaar te evenaren, maar je merkt dat ze enorm hun best doen. Blijf kwaliteit en halal eten op de eerste plek houden. Dan komt alles goed!
25 okt 2022 om 9:35 Helaas de friet was aangebrand. Er zat meer friet in me kapsalon dan vlees het leek alsof ik gewoon bakje met friet heb besteld voor 10 euro is dat best veel geld ik vind het jammer. Bestel andere keer ergens anders
23 okt 2022 om 21:31 Pizza calzone besteld. Goed gevuld vers warm en snel