ALI-BABA AFHAAL EN BEZORGCENTRUM BERGEN OP ZOOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali-Baba Afhaal en Bezorgcentrum Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 16:23 Super lekker, àlles compleet en warm en op tijd! Helemaal top!
8 apr 2024 om 9:59 Prima en snelle bezorging. Het zou wat warmer mogen, maar ze moeten ook wel een 10km rijden.
5 apr 2024 om 21:11 Vond de porties wat te klein
29 mrt 2024 om 23:25 Goed op tijd, enkel was dit keer de oizza döner niet zo rijkelijk gevuld, ook enkel blokjes vlees. Leek we laatste restje. Beetje jammer.
25 mrt 2024 om 19:43 Om 16:45 besteld, om 18:10 5x gebeld tot ik iemand aan de telefoon kreeg en gevraagd waar het bleef. Kreeg excuses en komt eraan. Vervolgens 10 min later ons eten. De grote kapsalon leek op een klein bakje friet en dun laagje doner. Zonde van €22!
24 mrt 2024 om 19:37 Eten was goed zoals altijd, bezorging ook sneller als normaal
23 mrt 2024 om 22:13 Top
20 mrt 2024 om 20:02 Erg laat bezorgd, is dus geen succes als je aan tijd gebonden bent
19 mrt 2024 om 10:41 was weer top zoals gewoonlijk
16 mrt 2024 om 1:09 Gehakt en shoarma is goed, maar kipsate hier is ranzig.
13 mrt 2024 om 11:16 Schotels besteld ik werd gebeld of ik had besteld dan uiteindelijk na een uur krijg je je bestelling betaal je 11€ voor een bak friet met 2 vorkprikken vlees heel jammer normaal altijd tevreden over hoeveelheid en smaak maar 25€ voor friet
12 mrt 2024 om 19:40 Bezorgtijd was goed, eten was weer super lekker